!
!
Jean Peau

Jean Peau Universeel Shampoo

 • Beschrijving
Voor de regelmatige wasbeurt.
Een milde en zeer geconcentreerde shampoo op natuurlijke basis, die dankzij de prettige geur en enkele hypoallergenen ingrediënten uitermate geschikt is voor de regelmatige wasbeurt. Door de combinatie van plantaardige oliën voedende plantenextracten is de shampoo makkelijker uitspoelbaar en de vacht nadien sneller droog. Uitermate geschikt voor de eerste reinigende wasbeurt, ter voorbereiding op de verzorgende wasbeurt.
Jean Peau

Jean Peau Conditie Shampoo

 • Beschrijving
Ter bescherming van huid- en vachtproblemen van allerlei aard.
Deze shampoo is vervaardigd voor iedere vacht die, door welke oorzaak dan ook, in een mindere conditie is. Een combinatie van voedende kruidenextracten, plantaardige- en dierlijke oliën en vitaminen zorgt ervoor, dat zowel de huid als de vacht binnen afzienbare tijd in optimale conditie is. Bovendien is deze shampoo in het bijzonder aan te bevelen voor rassen met een vacht die van nature lang en afhangend dienen te zijn.
Jean Peau

Jean Peau Glans Shampoo

 • Beschrijving
Indien de vachtkleur geaccentueerd moet worden.
Deze verzorgde shampoo heeft als prettige bijkomstigheid, dat het de vacht niet alleen meer glans geeft, maar ook warmer van kleur maakt. In tegenstelling tot de meeste andere “kleurshampoos” is hij echter in principe voor iedere vachtkleur te gebruiken, omdat deze shampoo geen kleurstoffen bevat, maar door toevoeging van plantenextracten een gunstige invloed heeft op de pigmentvorming.
Jean Peau

Jean Peau Volume Shampoo

 • Beschrijving
Voor iedere vacht waarbij volume of hardheid gegarandeerd moet blijven.
De ideale shampoo voor elke vacht waarbij volume of hardheid gewenst is. Door de werking, die u kunt vergelijken met een natuurlijk permanent, blijft het bereikte resultaat langer aanwezig, zelfs nadat de vacht enkele malen is gewassen met andere shampoos uit ons assortiment. Omdat de volumeshampoo tevens een verzorgende werking heeft, is de vacht nadien makkelijker doorkambaar en wordt de vachtkwaliteit verbeterd.
Jean Peau

Jean Peau Vloweg Shampoo

 • Beschrijving
Voor het natuurlijk verwijderen van parasieten.
Met deze speciaal ontwikkelde shampoo bent u in staat uw hond/kat op natuurlijke wijze vlovrij te krijgen. Door zijn unieke samenstelling, met als belangrijkste bestandsdelen een aantal etherische oliën, kunt u deze shampoo al bij pups of kitten vanaf 5 weken gebruiken. De shampoo is absoluut onschadelijk voor huid, de vacht en heeft in sommige gevallen een gunstige invloed op huid- en vachtproblemen. Daarnaast heeft deze shampoo een terug vettende werking, wat in zijn soort uniek is.
Jean Peau

Jean Peau Sneeuwit Shampoo

 • Beschrijving
Voor iedere vacht waarvan de witte of zilveren kleur geaccentueerd moet worden.
De ideale shampoo voor iedere vacht die lang en afhangend dient te zijn.
Door zijn voedende werking, waarbij gebruik is gemaakt van blanke oliën, zorgt deze shampoo voor een vacht die tot in de haarpunten verzorgd is. Als extra ingrediënt is een natuurlijke “Witmaker” toegevoegd, waardoor dit de shampoo is voor o.a. Maltezer, Yorkshire terriërs en Perzen in de kleuren wit, smoke, silver en particolour. Bij een droge of extreem lange vacht is het raadzaam de shampoo te vermengen met een beetje kristalolie omdat daarmee de verzorgende werking nog verder vergroot wordt.
Jean Peau

Jean Peau Excellent Shampoo

 • Beschrijving
Een shampoo die een betere doorkambaarheid, glans en volume geeft.
Deze complete shampoo geeft glans, volume en een betere doorkambaarheid aan zowel stugge als zijdeachtige vachten. Daarnaast heeft hij de bijkomstigheid dat hij de statische elektriciteit doet afnemen. Ook kunt u na gebruik van de excellent shampoo de vachtverharder gebruiken zodat de vacht in zeer korte tijd zijn oorspronkelijke structuur terugkrijgt.
Jean Peau

Jean Peau Puppy/Kitten Shampoo

 • Beschrijving
Deze frisse en milde shampoo kunt u gebruiken vanaf 5 dagen.
Jean Peau Puppy / Kitten shampoo is een geconcentreerde - en milde shampoo, die uitermate geschikt is voor uw puppy of kitten. U kunt de shampoo al gebruiken als uw puppy of kitten 5 dagen oud is. Deze shampoo heeft een frisse geur en een neutrale p.h. waarde die de vetlaag niet aantast, maar waar nodig verbeterd. De shampoo geeft de vacht een natuurlijke glans en heeft een verzorgende werking.
Jean Peau

Jean Peau Zwavelteer Shampoo

 • Beschrijving
 • Meer details
Een natuurlijke shampoo voor eczeem, schimmel, schilfers, en andere huidproblemen.
Een medicinale shampoo op natuurlijke basis die geschikt is voor huis-dieren, met huid – en/of vachtproblemen (eczeem en overige allergieën). De zwavelteer shampoo heeft een reinigende - en helende werking. Voor een effectieve werking van de shampoo is het raadzaam om de wasbeurt twee maal te herhalen.!!!
Wasvoorschrift:
Eerste wasbeurt: Na het in masseren van de shampoo, dient men de vacht goed uit te spoelen.
Tweede wasbeurt: Na het in masseren van de vacht dient u de shampoo ca. 3 min. te laten intrekken en deze daarna goed uit te spoelen.
Deze shampoo heeft een weldadig effect voor honden die net geplukt zijn.
Jean Peau

Jean Peau Tea Tree Shampoo

 • Beschrijving
Een voedende shampoo die verrijkt is met de etherische olie Tea Tree.
Een nieuwe effectieve shampoo, die rijkelijk is samengesteld met o.a. Tea Tree Olie.
Tea Tree is een olie die in Australië voor allerlei huidproblemen wordt gebruikt. Men kan hierbij denken aan insectenbeten (vlooien en teken), schimmels en brandwondjes. Tea Tree Olie is ook een natuurlijke ontsmetter. De shampoo heeft een verzachtende, helende werking op wondjes en andere huidbeschadigingen en kan al bij pups / en kittens worden gebruikt vanaf 4 weken.
Jean Peau

Jean Peau Romance Shampoo

 • Beschrijving
Een verzorgende shampoo, voor een betere doorkam baarheid.
Deze zeer rijke shampoo geeft door zijn speciale geselecteerde ingrediënten een betere doorkambaarheid en een helder wasresultaat en is daardoor ook zeer geschikt voor witte en lichte vachten, daarnaast is deze shampoo in combinatie met de vachthersteller (crèmespoeling van Jean Peau) bijzonder goed voor lange afhangende vachten.
Jean Peau

Jean Peau Mineral Shampoo

 • Beschrijving
Een shampoo speciaal voor ruw- stokharige vachten.
Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden en katten met een ruw- of stokharige vacht. Door de samenstelling en combinatie van plantenextracten en mineralen is dit weer een natuurlijke shampoo van JEAN PEAU. Door de hypoallergene kwaliteit van deze shampoo is hij uitermate geschikt voor de pluk- en trimvachten. Door de diepreinigende werking wordt de vacht echt goed schoon en door de voedende bestandsdelen weer in de originele haarstructuur terug gebracht. Als u na het gebruik van deze shampoo een crèmespoeling gaat gebruiken is de stug- hardheid niet meer gegarandeerd, maar het is wel mogelijk voor een extra voeding van de vacht tussen de shows.